راهنمای راه اندازی خط تولید نئوپان⭐✅

راهنمای جامع راه اندازی خط تولید نئوپان

راهنمای جامع راه اندازی خط تولید نئوپان

راهنمای جامع راه اندازی خط تولید نئوپان

اگر می خواهید کارخانه یا کارگاهی جهت تولید نئوپان راه اندازی کنید، باید با تجهیزات مورد نظر و کار هایی که قرار است انجام دهید، آشنایی کامل داشته باشید.‌ به این منظور می خواهیم در این مقاله به بررسی دستگاه ها، مواد اولیه و از همه مهم تر بازار کار تولید نئوپان بپردازیم. در واقع با تشریح این موارد می توانیم موضوع راهنمای راه اندازی خط تولید نئوپان را مورد بررسی قرار دهیم.

مراحل تولید نئوپان شامل چیست؟

مراحل تولید نئوپان شامل چیست؟

نئوپان چیست؟

پیش از بررسی راهنمای راه اندازی خط تولید نئوپان، باید به تعریف نئوپان بپردازیم. نئوپان به محصولی گفته می شود که از خرده های چوب تهیه می شود. به طوری که چوب های خرد شده یا خاک اره ها را با چسب مخصوص ترکیب کرده و توسط دستگاه پرس آن را با ضخامت های مختلف فشرده سازی می کنند. به این روش فرآوری کامپوزیتی می گویند. برای ساخت نئوپان از بازیافت چوب استفاده می کنند که ضایعات چوب در فرآیند بازیافت تبدیل به نئوپان می شود. خرده چوب ها در این فرآیند ابتدا رطوبت گیری می شوند و سپس روی آن چسب زده و تحت پرس حرارتی قرار می گیرند. ورقه هایی که بدست می آید را پس از سرد شدن و سنباده زدن می توان استفاده کرد.

آشنایی با نئوپان

آشنایی با نئوپان

بازار خط تولید نئوپان

یکی از مصنوعات چوبی که در میان مردم و صنعت چوب راه پیدا کرده است، نئوپان نام دارد. شاید برایتان سوال باشد که چوب ام دی اف در مقایسه با نئوپان بهتر است یا خیر؟ در جواب باید بگوییم که ام دی اف محبوبیت جهانی نسبت به نئوپان دارد، اما نمی توان از کاربرد گسترده نئوپان و جایگاه آن در صنعت چوب چشم پوشی کرد. نئوپان از کاربرد های فراوانی برخوردار بوده و بازار خرید و فروش آن همیشه داغ است. پس اگر می خواهید کارگاهی در جهت خطوط تولید نئوپان راه اندازی کنید، نگران بازار کار نباشید.

نئوپان با توجه به مزیت هایی که دارد در ساخت و ساز فرآورده های چوبی از آن استفاده های فراوانی می شود. قابل ذکر است بدانید با راه اندازی خط تولید نئوپان می توانید به تولید ام دی اف هم اقدام کنید. زیرا مراحل تولید نئوپان و mdf حدوداً شبیه به هم است و تنها تفاوت آن ها در مواد اولیه می باشد. در ادامه به راهنمای راه اندازی خط تولید نئوپان پرداخته ایم.

مراحل و راهنمای راه اندازی خط تولید نئوپان

راه اندازی خط تولید نئوپان مراحلی دارد که باید از آنها اطلاع داشته باشید. با کسب دانش کافی در این زمینه می توانید هزینه های مورد نیاز برای راه اندازی این خط تولید و بهره وری از آن را تخمین بزنید. هم چنین این راهنما به شما کمک می کند که دید جامعی از این کسب و کار به دست آورده و با آگاهی کامل وارد این حوزه شوید. در ادامه مراحل و راهنمای راه اندازی خط تولید نئوپان را مورد بررسی قرار داده ایم.

آشنایی با نحوه راه اندازی خط تولید نئوپان

آشنایی با نحوه راه اندازی خط تولید نئوپان

مواد اولیه و ترکیب آن ها

برای تولید نئوپان ابتدا اضافه های چوب و بازیافتی ها را درون دستگاهی به نام خردکن می ریزند تا به قطعات کوچک و ریز تبدیل شوند. سپس با استفاده از یک دستگاه الک قطعات بزرگ و کوچک را از هم تفکیک می کنند. به دلیل آن که نئوپان از خرده و اضافات نجاری و ام دی اف تولید می شود، قیمت هر ورق نئوپان در مقایسه با mdf پایین تر است. به دلیل ارزان تر بودن نئوپان، بازار این نوع چوب ها رونق خوبی دارد.

استفاده از خرده چوب برای تولید نئوپان

استفاده از خرده چوب برای تولید نئوپان

ترکیب چوب های خرد شده با چسب

 در این مرحله چوب های خرد شده را درون دستگاه مخلوط کن می ریزند و به کمک چسب های مخصوص همانند؛ هاردنر، رزین، اوره، فرمالدئید، امولیگاتور و آمونیاک خرده های چوب را با همدیگر مخلوط می کنند. افزودن چسب برای زیاد شدن مقاومت نئوپان استفاده می شود و محصولی که از خطور تولید نئوپان خارج می شود، مقاومت و کیفیت بیش تری خواهد داشت.

ترکیب خرده چوب با چسب برای تولید نئوپان

ترکیب خرده چوب با چسب برای تولید نئوپان

 پرس کردن ترکیب ایجاد شده

پس از ساخته شدن مواد اولیه نئوپان، برای آن که به ورقه هایی با ضخامت معین تبدیل شود، آن ها را به داخل دستگاه فرمینگ برای پرس کردن انتقال می دهند. پس از ورود نئوپان، دستگاه پرس فشار و حرارت بالایی را به آن وارد می کند. سپس ورقه هایی بزرگ پرس شده نئوپان ایجاد می شود و به درون دستگاه سنباده زنی انتقال داده تا به کمک سنباده سطح آن صاف و یکدست شود.

پرس کردن ترکیبات برای تولید نئوپان

پرس کردن ترکیبات برای تولید نئوپان

روکش ورقه نئوپان

در این مرحله، سطوح ورق ها را با استفاده از دستگاه مخصوص که وظیفه روکش کردن سطح ورقه های نئوپان را به عهده دارد، پوشش می دهند. استفاده از روکش به زیبا شدن نئوپان کمک بسیاری می کند. ممکن است بعد از عملیات روکش کردن یک لایه رنگ برای زیاد شدن چگالی و بالا رفتن تنوع ورق ها استفاده شود و به این شیوه از یک خط تولید نئوپان، محصولات در رنگ و نقش های گوناگون خارج می شود.

روکش کردن ورق های نئوپان

روکش کردن ورق های نئوپان

سرد کردن ورق ها

 در این مرحله ورق های روکش شده که از حرارت بالایی برخوردارند را به درون سیستم خنک کننده منتقل می کنند تا حرارت و گرمای آن به میزان کافی کاهش پیدا کند. سرد کردن ورقه ها به تمیز و با کیفیت برش خوردن کمک بسیاری می کند.

برش دادن ورق ها

 حال می خواهیم به برش ورق های بزرگ نئوپان بپردازیم. بعد از آن که این ورقه ها به میزان کافی خنک شدند، به سمت میز برش هدایت می شوند تا در ابعاد و اندازه های دقیق و استاندار برش داده شوند. با توجه به نیاز کاربران و بازار امکان برش آن در سایز های مختلف وجود دارد. هم اکنون بخش زیادی از ورقه های نئوپان سایز هایی با ابعاد ۱۲۰*۲۴۴ و ۱۸۳*۴۴۰ و ۲۱۰*۳۶۰ و ۱۸۳*۳۶۰ و۱۸۳* ۲۲۰ دارد. در زمان خرید خط تولید نئوپان باید این ابعاد برش را مد نظر قرار داده و امکانات دستگاه را از این حیث بسنجید.

آماده سازی ورق ها برای برش

آماده سازی ورق ها برای برش

دستگاه های لازم برای راه اندازی خط تولید نئوپان

در این قسمت قصد داریم به بررسی دستگاه های مورد نیاز در راهنمای راه اندازی خط تولید نئوپان اشاره کنیم.

  • دستگاه خردکن در سایز های کوچک و بزرگ: با کمک این دستگاه می توان اضافه های چوب را به قطعات ریز و خرد تری تبدیل کرد.
  • دستگاه الک: با کمک دستگاه الک می توانید خرده های چوب را از هم تفکیک کنید.
  • دستگاه بلندر: این دستگاه برای ترکیب کردن دو ماده چسب و خرده چوب مورد استفاده قرار می گیرد، همچنین برای تهیه پوشال خط تولید نئوپان هم کاربرد دارد.
  • دستگاه فرمینگ: دستگاه فرمینگ یا همان پرس قابلیت تولید ورق های نئوپان در ابعاد مختلف را بر عهده دارد.
  • دستگاه سنباده: از دستگاه سنباده برای صاف و تمیز کردن سطح ورقه های نئوپان استفاده می شود تا اضافات آن از بین برود.
  • دستگاه سرد کننده: این دستگاه می تواند ورقه های نئوپان که حرارت بالایی دارند را سریع خنک کند.
  • دستگاه روکش: دستگاه روکش قابلیت پوشش دهی سطح نئوپان را با انواع مختلف روکش از جمله ممبران، ملامینه، هایگلاس و… دارد.
  • دستگاه برش: با استفاده از این دستگاه می توان ورقه های بزرگ نئوپان را در اندازه های مشخص برش داد.

مزایای راه اندازی خط تولید نئوپان

با راه اندازی خط تولید نئوپان امکان عرضه محصول به صنایع مختلف همانند مبلمان سازی، ساخت کمد، کتابخانه، میز، سرویس خواب، کابینت سازی، قفسه، ویترین چوبی و… وجود دارد. همچنین پس از مدت کوتاهی دستیابی به سود زیاد وجود دارد.

نئوپان وزنی سبک و قیمتی ارزان دارد و حتی می توان روی آن نقش و نگار زیبایی ایجاد کرد. نئوپان مقاومت بالایی در برابر حرارت و رطوبت دارد و همین علت باعث شده است که افراد بسیاری برای ساخت انواع محصولات چوبی از این نوع چوب استفاده کنند. این روزها خطوط تولید نئوپان جایگاه ویژه ای در صنعت چوب و کارگاه های تخصصی این رشته پیدا کرده اند.

میزان سرمایه برای راه اندازی خط تولید نئوپان

برای آن که بتوانید خط تولید نئوپان را راه اندازی کنید، به دستگاه های گوناگونی نیاز دارید. به طور کلی می توان گفت ۸۰ درصد سرمایه کارفرما صرف خرید این دستگاه ها می شود. امروزه از نئوپان برای ساخت محصولات چوبی استفاده های بی شماری می شود. نئوپان در مدل های گوناگون و رنگ های جذاب و زیبا عرضه می شود که دست خریداران را برای خرید بهترین ورقه های نئوپان باز گذاشته است.

تجهیزات مورد نیاز راه اندازی خط تولید نئوپان را از کجا خریداری کنیم؟

پس از بررسی موضوع راهنمای راه اندازی خط تولید نئوپان، باید بگوییم که اگر قصد خرید انواع تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی این خط تولید را دارید، ما به شما وب سایت فروشگاهی آمل برش را پیشنهاد می کنیم. این فروشگاه تمامی تجهیزات لازم برای راه اندازی خطوط تولید نئوپان را با کیفیتی بالا و قیمتی مناسب به مشتریان عرضه می کند. با خرید از این فروشگاه می توانید با خیالی آسوده به فکر راه اندازی خط تولید نئوپان باشید.

خرید خط تولید نئوپان از آمل برش

خرید خط تولید نئوپان از آمل برش

کلام آخر

در این مقاله تلاش کردیم تا به راهنمای راه اندازی خط تولید نئوپان بپردازیم. مهم ترین موارد در خصوص راه اندازی خط تولید نئوپان سرمایه و تجهیزات مورد نیاز است که به طور کامل اشاره شده و برای خرید مناسب می توانید به وب سایت فروشگاهی آمل برش مراجعه کنید. آمل برش امکان خرید قسطی خطوط تولید نئوپان را با شرایطی مناسب در اختیار شما قرار خواهد داد. ضمن اینکه کلیه دستگاه های این مرکز شامل گارانتی 1 ساله خواهند بود.

اگر برای استعلام قیمت محصولات داخل سایت مشکل دارید، این آموزش رو ببینید!
آموزش استعلام قیمت
close-image